×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Xizt till semifinal med Faze Clan — besegrar SK Gaming

2
Richard “Xizt” Landström fortsätter vidare som den sista svensken i Dallas efter att hans Faze Clan besegrat SK Gaming i dagens sista kvartsfinal. Likt tidigare krävdes det endast två kartor innan laget säkrade biljetten till semifinal.
Två topplag, en svensk, och ingen lust på förlust stod klart för båda lagen när SK Gaming laddade upp sin hemmaplan i form av Overpass. Richard "Xizt" Landström och hans Faze Clan tog tag i taktpinnen från start med ett starkt försvar och hela tio rundor innan halvtid. Genom att säkra dubbla pistolrundor i sitt favör hamnade Faze tidigt på fjorton rundor; dessvärre vaknade SK slutligen till liv och tryckte kartan sakta mot trettio rundor. Fram till den 25:e rundan såg det ut att kunna bli förlängning, men efter en del tumult hittade Landströms lag de sista rundorna och fällde SK på mållinjen med 16-13.

Andra omgången som spelades på Mirage resulterade i en rejäl dominans för Faze; Landström och hans män sköt hem hela tretton rundor som anfallare innan det var dags att försvara. Det var heller inga svårigheter som försvarare och efter ett kort ögonblick hämtade européerna hem biljetten till morgondagens semifinal med endast fem rundor till spillo.



Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..