×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Liquid lever vidare i Dallas efter vinst mot Mousesports

1
Amerikanerna levde sannerligen upp till förväntningarna i Dallas när både publiken och Liquid tog steget vidare mot Mousesports. Efter två kartor segrade hemmalaget och säkerställde en plats i morgondagens semifinaler.
Mousesports och Mirage stod för kvällens avfyrande när européerna kastade sig in i förarsätet och packade hem matchens tre första rundor. Team Liquid svarade tillbaka med tre lika innan matchen tog sin vändning och satte amerikanerna i favör inför halvtid. Övertid sattes på kartan av Mousesports som innan slutet repellerade sina motparter för en dubbel övertid. Till slut var det Liquid som drog det längre strået för att klicka hem Mirage och göra plats för hemmaplanen Dust2.

Elva rundor som anfallare följt av dubbla pistolrundor präglade Liquid när de minst sagt decimerade Mousesports på Dust2. Amerikanerna hade full kontroll rakt igenom kartan, och med en ace från Nick "nitr0" Cannella under slutskedet sattes spiken i kistan för européerna som föll med endast fyra rundor i bagaget.



Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..