×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Xizt ensam svensk till Pro League-slutspel — Heroic faller i avgörandet

1
Slutspelsfasen av ESL Pro League-finalerna i Dallas, Texas, går av stapeln under kvällen. Sverige representeras av Richard "Xizt" Landström under Faze Clans fana efter att både NiP och Heroic fallit i gruppfasen.
Efter att Ninjas in Pyjamas slutspelsdrömmar krossades höll de svenska fansen tummarna för att i alla fall Heroic skulle få lov att följa Faze Clan till slutspel. Detta blev dock inte fallet efter att Adam "friberg" Friberg och hans lagkamrater föll i gruppavgörandet mot Mousesports under torsdagen med 16-9 på Cache och 16-14 på Mirage.

Till slutspel har vi åtminstone en svensk i form av Richard "Xizt" Landström i Faze Clans startfemma. Bakom laget står även svenska Robert "RobbaN" Dahlström. De möter under kvällen SK Gaming i kvartsfinal och i den andra kvarten möter Mousesports Epitácio "TACO" de Melo och hans Team Liquid. Direkt i semifinalspel har vi Natus Vincere och Faze Clans rivaler i Astralis.



Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..