×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Ninjas in Pyjamas utslagna ur Pro League-finalerna

1
Optic Gaming har slagit ut Ninjas in Pyjamas ur ESL Pro League-finalerna i Dallas. Det krävdes bara två kartor, 16-7 på Mirage och 16-14 på Inferno, innan ninjorna fick lov att packa väskorna.
Dagens första match var en avgörande match för Ninjas in Pyjamas och danska Optic Gaming om vem som skulle få stanna i Dallas, USA. Serien började på Mirage där Optic vann den inledande pistolrundan för att ta en tidig ledning. Vid halvtid ledde Optic med 9-6 och som anfallare lyckades svenskarna bara ta en enda runda innan Optic stängde kartan med 16-7.

Därefter var det dags för Inferno, en av NiP:s bästa kartor. Optic visade sig dock vara dominanta och tog ledningen på 9-1 innan NiP vaknade till liv. Vid halvtid hade ninjorna lyckats ta sex rundor mot Optics nio. NiP fick inte ner en enda av Optics spelare i kartans andra pistolrunda och danskarna nådde matchpunkt med 15-11. Dennis "dennis" Edman och hans lagkamrater gjorde ett djärvt försök till comeback, men när det stod 14-15 till ninjorna tog sig Optic igenom deras försvar och stängde kartan. Detta innebär att NiP är utslagna ur ESL Pro League-finalerna.



Artikelbild: ESL

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..