×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Turkiet

Nytt datum för Blast Pro Series Istanbul — krockar med ESL New York

1
Den 28-29 september kommer Blast Pro Series att inta turkiska Istanbul. På grund av en datumkonflikt tvingas dock Faze Clan, Cloud9 och SK Gaming att dra sig ur turneringen.
Blast Pro Series Istanbul skulle egentligen hållas den 22-23 juni, men på grund av en krock med ett flertal slutprov på universitetet valde arrangörerna att flytta fram det en dag till den 23-24 juni. Nu har de tvingats flytta evenemanget ytterligare då ett omval kommer att ske den 24 juni. Detta innebär att Blast Pro Series tvingats se över sina alternativ. Turneringen kommer nu att hållas till september, närmare bestämt den 28-29 september, vilket är kort efter att spelarna återvänder från en längre säsongpaus.

Tyvärr krockar de nya datumen med ESL One New York vilket resulterat i att lag som tidigare varit klara för turneringen inte kommer att delta. Lagen som lämnat deltagarlistan är Faze Clan, Cloud9 samt förra årets Blast-vinnare SK Gaming som alla redan står klara för evenemanget i USA. Istället har arrangörerna bjudit in Virtus.pro samt har två öppna platser. I ett pressmeddelande skriver Rfrsh att båda platserna är reserverade, men den ena kommer att gå till "ett nytt internationellt topplag med en hittills ej offentliggjord femma".

Blast Pro Series Istanbul

Ninjas in Pyjamas
Astralis
Space Soldiers
Virtus.pro
Världen Reserverad plats
Världen Reserverad plats

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..