×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Tuff start för Ninjas in Pyjamas i Dallas — Faze säkrar första slutspelsplatsen

1
Nattens matcher slutade med Faze Clan i topp och Ninjas in Pyjamas går in i den andra speldagen med 0-1 i vinstresultat. Heroic var nära på en direkt slutspelsplats, men föll i vinstmatchen mot Natus Vincere.
Under gårdagskvällen gick ESL Pro League-finalerna av stapeln i Dallas, USA. Bland de deltagande lagen finnes helsvenska Ninjas in Pyjamas, Faze Clan med den tidigare ninjan Richard "Xizt" Landström samt Heroic som huserar dubbelt svenskt i form av Andreas "MODDII" Fridh och nyligen kontrakterade Adam "friberg" Friberg.

Faze visade sig starka redan från öppningsmatchen där Nikola "NiKo" Kovač slog till med 27 frags för att vinna Cache över Cloud9 med 16-3. De kunde senare under natten bli slutspelsklara efter vinst med 2-0 i kartor mot Mousesports. NiP hade inte samma tur då de föll i övertid mot SK Gaming med 16-19. Trots förlusten storspelade William "draken" Sundin med 29 frags, bara tre frags bakom matchens bästa spelare Marcelo "coldzera" David. Heroic vann sin inledande match mot NRG Esports med 16-6 för att sedan ställas mot Natus Vincere i en bäst av tre-match där de senare nämnda vann med 2-1 efter en vunnen övertid på den avgörande kartan.


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..