×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Dust2 ersätter Cobblestone under IEM Sydney och ESL Pro League-finalerna

1
Fnatics AWP:er Jesper "JW" Wecksell uttryckte ingen lycka via Twitter efter att ESL offentliggjort att de inför Dust2 i Cobblestones ställe redan under IEM Sydney 2018. Detta innebär att lag som reser till Australien har kort om tid att lära sig den omgjorda kartan.
Under helgen återvände Dust2 till den aktuella kartpoolen och Cobblestone plockades bort. Nu har ESL offentliggjort att även de kommer att justera sin kartpool på samma sätt under kommande turneringar. Detta med start under IEM Sydney 2018 samt ESL Pro League-finalerna i Dallas. Eftersom justeringen infaller med omedelbar verkan innebär detta att alla lag som ska delta i deras australiska event med start den 1 maj måste räkna bort Cobblestone från sina planer.

Bland spelarna som kommer att delta i IEM Sydney finns Jesper "JW" Wecksell, Fnatic, som via Twitter var snabb med att uttrycka att han hoppades på förståelse från ESL:s sida om att inga lag eller spelare hinner förbereda sig i tid för eventet. De spelare som varit på plats under Dreamhack Masters Marseille 2018 har knappt någon speltid innan de måste resa vidare till Australien, detta beror främst på en strejk som hållit 75% av flygen till och från Frankrike att lyfta.

Samtliga ESL-event kommer att ersätta Cobblestone med Dust2
Twitter
Wecksell tycker det är roligt att något händer i scenen, men att det inte var rätt tidpunkt
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..