×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Dust2 är tillbaka — så tycker proffsen

1
Valve gick nyligen ut med att Cobblestone ställts åt sidan för Dust2. Reaktionerna på sociala medier var minst sagt olika, här har vi samlat en del av tankarna som profilerna vädrat under dagarna.
Glädjerop och besvikelser fyllde sociala medier under gårdagen när Valve offentliggjorde bytet mellan Dust2 och Cobble. Någon som inte sparade på sina åsikter var Mathias "MSL" Lauridsen som menar att Cobblestone var en av de taktiskt bevarade kartorna och inte som till exempel Mirage, Cache och nu Dust2, där det enligt honom ‘inte krävs någon hjärna’ för att vara bra.

Cobblestone var en av de kvarstående kartorna som faktiskt var taktiskt sett väldigt kul och krävde mycket för att vara bra på. Nu har vi Cache, Mirage och Dust2 där du inte riktigt behöver en hjärna för att vara bra på. Tycker det är rätt tråkigt!

Andra menar att lag som till exempel Faze Clan och Astralis kommer att ha en rejäl fördel då de, i majoriteten av fallen, valt att banna kartan först och numera har nästan samtliga kartor till sin fördel. Många svenskar ser ut att ha blandade känslor till kartan då det nostalgiska känslan vill återupplivas. Fredrik "REZ" Sterner bland annat ser fram emot Dust2 men tycker att det krävs en del ändringar innan kartan kan återta sin plats på tronen som förut. Maikil "Golden" Selim från Fnatic uttryckte sitt missnöje kring favoritkartans avgång och menar att han vill gärna se Cobblestone göra en återkomst snart, men att det lär ta allt för lång tid.

Och där åker min favoritkarta? Kom tillbaka bättre och snart, snälla Valve.
Snart = Minst ett år.

Maikil "GOLDEN" Selim uttryckte sig via Twitter
Twitter

Mathias "MSL" Lauridsen var inte heller särskilt glad
Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..