×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Natus Vincere vinner östeuropeiskt derby för att säkra finalplats i Marseille

1
Efter gårdagens svenska derby var det tags för ett ytterligare derby mellan Natus Vincere och Gambit som representerar Östeuropa. Två kartor var allt som krävdes och slutligen var det Natus Vincere som gick triumferande ur CIS-derbyt med 2-0.
Derby nummer två stod på tur där allting började på Nuke med ett Natus Vincere som kastade in sig i en ledande form redan vid start. Sju rundor mot noll räknades mot mitten av halvleken där Denis "electronic" Sharipov och Oleksandr "s1mple" Kostyliev stod i framkant. Efter knappt två rundor i Gambit Esports favör fortsatte duon och sköt hem hela tretton rundor till Na'Vi vid halvtid. En kvintupel i rundor gick trots allt Gambits väg under andra halvleken men därefter blev de röda abrupt stoppade av Kostyliev som fann tre motståndare och hade återigen en nyckelroll fram till lagets sextonde runda.

Att Kostyliev haft en stark avgörande roll i Natus Vincere var inget nytt; ända sedan turneringens början bidrog ukrainaren med enorm eldkraft där Train inte blev något undantag. Rundor i paket av tre delades ut för varje lag med Gambit först ut. Fram till innan halvlekens slut fortsatte utdelningen för vardera lag innan Na’Vi säkrade lekens tre sista rundor för att ställa resultatet till 9-6 i deras favör.

Fjärde pistolrundan för serien gick Gambits väg och likt tidigare fann båda lag utdelning. Med konstant ekonomisk press från anfallande Natus Vinceres landade kontrollen till slut i deras favör samtidigt som att rundorna tog sig allt närmare trettio. Ett sista ryck kom från Gambit som försökte vända in i slutskedet, olyckligtvis för de röda misslyckades planen och avslutade därmed deras saga för den här gången.



Artikelbild: Adela Sznajder, Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..