×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Faze Clan utslagna i Marseille efter två kartor mot Astralis

1
Tredje kvartsfinalen gick i danskt favör efter att Richard "Xizt" Landström och hans Faze Clan förlorat med två kartor mot noll. Härnäst väntar det svenska derbyt där vinnaren möter just Astralis under morgondagen.
Första svensken ut på fält var Richard "Xizt" Landström som tillsammans med hans Faze Clan laddade upp som anfallare på Mirage. Kartvalet var lagets egna och togs emot av Astralis som imponerade med nio rundor inför sidbytet. Mönstret som följde under dagens tidigare matcher återfanns inte i giganternas batalj, istället förlorade Faze Clan viktiga nyckelrundor och gav Astralis ett bollplank. Utan någon stabil lösning till problemen blev Faze Clan tvingade att överlämna kartan till danskarna.

Under andra kartan, Nuke, vände pistolrundorna; Astralis växlade upp en ytterligare växel och istället för att förlora vann de pistolrundan på den försvarande sidan. Trots detta såg Faze Clan ut att kunna studsa tillbaka på Nuke då anfallet från stjärnmixen hittade svar på danskarna som sågs ligga under med 4-2 innan försvaret kom till liv.

Försvaret från Mirage återupptogs på Nuke och med tio rundor i halvtid hade Astralis redan etablerat momentum. Ett momentum så starkt att det togs vidare in som anfallare där de tio rundor som danskarna inkasserat var tillräckligt för att senare fälla Faze Clan och dra sig vidare mot semifinal.



Artikelbild: Adela Sznajder, Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..