×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Mousesports utslagna av Natus Vincere under dagens öppningsmatch i Marseille

1
Under dagens första kvartsfinal klev Natus Vincere upp till tavlan och skickade hem favoriterna i form av Mousesports. Ett rejält styrkebesked visades upp av Oleksandr "s1mple" Kostyliev som hade en avgörande roll i serien.
Morgonen fick sin start på Mirage som männen i rött valt inför serien mot östeuropeiska Natus Vincere. Något som Mousesports inte väntat sig var det tidiga greppet Natus Vincere tog om matchen med tolv rundor som försvarare. Utan att dra ut på kartan alltför mycket gavs Mousesports en mindre chans för en vändning innan det östeuropeiska laget rustade upp sig och sköt hem motståndarnas karta med sju rundor till godo.

Väl på hemmaplan var det Inferno som stod på tur som inte var likt den tidigare kartan utan istället splittrade upp rundorna mellan lagen efter första halvlek. Anfallande Na’Vi som fick sig en ynka rundas ledning inför andra halvlek hade en skrattande Oleksandr "s1mple" Kostyliev i sällskap som sannerligen gjorde avtryck som försvarare. Genom flertalet individuella prestationer och en ace hjälpte han sitt lag att erhålla matchpoäng vid 15-10.

I mitten av all dominans verkade de gula ge Mousesports allt för mycket yta, och innan de visste ordet hade spelet redan tagits till övertid. Ett sista tyglande från Na’Vi gav Kostyliev återigen frihet då han radade upp över 40 frags innan de tillsammans duckade de sista skotten och seglade vidare till morgondagens semifinaler.



Artikelbild: Adela Sznajder, Dreamhack

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..