×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Slutspel i Marseille: Fnatic och Ninjas in Pyjamas lottade mot varandra

1
Under gårdagen fastställdes det att både Fnatic och Ninjas in Pyjamas kommer att vara en del av dagens kvartsfinaler i Marseille. Lottningen landade på båda svensklagen som nu möter varandra i första omgången av slutspelet.
Gårdagens bravader gav sannerligen upphov till ett starkt hopp för en ytterligare svensk titel, med både Fnatic och Ninjas in Pyjamas vidare till slutspel såg oddsen för bra turneringsresultat vara höga. Lottningen därefter gav däremot en annorlunda bild på slutspelet; båda svensklagen lottades till samma kvartsfinal och ställs nu mot varandra i en avgörande bäst-av-tre batalj.

På den ljusa sidan kommer i alla fall ett svensklag garanterat ta plats i morgondagens semifinal samtidigt som att risken för att båda lagen åker ut i kvartsfinal är noll. Istället har vi ett ett offline bäst-av-tre derby som inte tagit plats sedan December 2015 då Fnatic vann säsong fem av Fragbite Masters. Om bedriften kommer att fortsätta vidare i Fnatics favör återstår att se då allting avgörs ikväll.



Svenskarna är dock inte först ut idag. Istället är det Natus Vincere som får äran att inviga scenen när de tar sig an topplaget Mousesports under morgonen. Därefter är det dags för andra halvan av Östeuropa då Gambit Esports tar steget upp mot Cloud9.

Innan det svenska derbyt fyrar av kommer ett bekant ansikte upp på scen, det handlar om svenska Richard "Xizt" Landström och hans Faze Clan som möter Danmarks bästa i form av Astralis.



Artikelbild: Adela Sznajder, Dreamhack

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..