×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Dubbelt svenskt i Marseille-slutspel när Fnatic avancerar

2
Svenskarna dominerar under Dreamhack Masters Marseille 2018. Fnatic har avancerat till slutspel efter att de slagit Renegades med 16-13 på Mirage och 16-8 på Cobblestone.
Under gårdagen lyckades Ninjas in Pyjamas säkra en slutspelsplats i Marseille, Frankrike, och de får nu sällskap av Fnatic efter att de vunnit sin avgörande gruppspelsmatch över Renegades. Matchen började på en australiska sidans kartval, Mirage, där de fick en stadig ledning på 3-0. Det såg ut att bli en fjärde runda till Renegades, men Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist clutchade 2vs3 vilket gav Fnatic sin första runda. Därefter var det raka vägen framåt för svenskarna som bara gav upp två rundor innan halvan avslutades med dem i ledning på 10-5. I kartans andra pistolrunda lyckades Fnatics IGL, Maikil "Golden" Selim, hitta tre av Renegades spelare vilket var avgörande i deras 2vs4-vinst och de fortsatte sin ledning på 14-5. Då vaknade Renegades till liv och säkrade sju rundor i rad för att nå 12-14. Det var dock inte nog då Fnatic kunde säkra matchpunkt och Wecksell tillsammans med Freddy "KRiMZ" Johansson gick levande ur ett 2vs3-läge för att stänga kartan med 16-13.

Matchens andra karta, Cobblestone, började även den bra för Renegades som vann pistolrundan som antiterrorister tack vare tre snabba från Joakim "jkaem" Myrbostad och två från Justin "jks" Savage. Trots ledning föll Renegades snart mot Fnatic som tog över kontrollen. Vid halvtid stod svenskarna i ledning med 9-6. Kartans andra pistolrunda gick till Fnatic tack vare en räddning från Johansson då han lyckades döda Savage och hindra honom från att clutcha i ett 1vs2-läge. En fortsatt kontroll gav snart Fnatic kartan med 16-8. Toppande för Fnatic var Johansson med totalt 56 frags under de två spelade kartorna.



Artikelbild: Adela Sznajder, Dreamhack

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..