×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

SK Gaming ute ur Dreamhack Masters Marseille — Mousesports vidare

1
Mousesports har avancerat till slutspelsfasen av Dreamhack Masters Marseille 2018 efter att de slagit SK Gaming med 16-10 på Cache och 16-6 på Mirage.
Dagens andra gruppavgörande var mellan Mousesports och SK Gaming där de senare spelar sin debutturnering med Jake "Stewie2k" Yip. Serien började på SK:s kartval, Cache, där de säkrade den första pistolrundan men den besvarades av kombinerat spel från Robin "ropz" Kool och Miikka "suNny" Kemppi vilket gav Mouz sin första runda. Trots att SK försökte kunde de inte ta sig igenom sina motståndare vars Martin "STYKO" Styk clutchade laget till ledning med 13-1. Halvans sista runda gick till SK som bytte sida med ett underläge på 2-13. Mouz började den andra halvan med en pistolvinst och kunde snart ta matchpunkt med 15-2. Där väntade ett aggressivt SK Gaming som slog tillbaka med all kraft för att ta kartan till 10-15 innan Mouz lyckades stänga den.

Mousesports fortsatte att briljera på sitt kartval, Mirage, där Kemppi fick dubbla frags i första pistolrundan för att kamma hem den åt sitt lag. Snart kunde laget springa iväg med 5-0 och SK hamnade i en tuff position. De lyckades trots allt säkra sin första runda tack vare gott spel från Fernando "fer" Alvarenga och Marcelo "coldzera" David. Vid halvtid stod det dock 13-2 till Mousesports, det vill säga att SK endast lyckades säkra ytterligare en runda under halvans gång. Den andra pistolrundan gick till Mouz som åter kunde säkra matchpunkt med 15-4. SK försökte få kontroll över kartan, men de hade inte en chans till comeback innan Mousesports stängde kartan med 16-6.



Artikelbild: Adela Sznajder, Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..