×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

De var anklagade för mordet på 4-åriga Kevin — nu satsar de på Counter-Strike

2
Christian Karlsson och Robin Dahlén blev i slutet av mars friade från misstankarna om mordet på 4-åriga Kevin Hjalmarsson år 1998. Nu berättar bröderna att de vill satsa på en karriär inom esport, närmare bestämt Counter-Strike under namnet 1hp.no.
I augusti 1998 hittades 4-åriga Kevin Hjalmarsson död. Polisen riktade misstankar mot bröderna Christian Karlsson och Robin Dahlén som i oktober samma år sägs erkänna mordet. Erkännandet spelades aldrig in, men polisen rubricerar fallet som löst. Förra året öppnades fallet på nytt efter att DN och SVT granskat det hela och funnit ny information. I slutet av mars 2018 frias bröderna från misstankarna vilket de menar var en lättnad då de i 20 år undrat om de faktiskt mördade sin vän.

Under torsdagskvällen besökte Karlsson och Dahlén Breaking News på Kanal 5 där de berättar om lättnaden. De förklarar att de hållit sin bakgrund hemlig, även för de allra närmaste, vilket varit jobbigt för dem båda. Nu när de blivit friade från misstankarna om mordet har de planerat att hjälpa ungdomar som haft en tuff uppväxt. Bortsett från det så vill de bli kända inom någon form av sport, men menar att innebandyn är om länge förbi. De berättar att de spelat väldigt mycket Counter-Strike, vilket är vad de nu vill satsa på. De kommer att spela under namnet 1hp.no, en organisation vars webbsida säger att den väntas öppna under 2018. Vilka spelare som blir brödernas lagkamrater är ännu okänt.


Artikelbild: Breaking News, Kanal 5

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..