×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Faze Clan vidare till slutspel — slår ut sista hemmalaget

1
Det blir inget hemmalag i slutspelsfasen av Dreamhack Masters Marseille 2018 efter att Faze Clan slagit Team Envyus. De vann Train efter en comeback med 16-14 och dominerade på Overpass med 16-3.
Den tredje dagen i Marseille, Frankrike, började med en sista chans för Faze Clan och Envy att avancera till slutspel, ett möte vi tidigare fått se under turneringens gång där Faze stod som vinnare. Serien började på Train där den franska femman stod i ledning med 8-7 vid halvtid. Lagets senaste förvärv, Ali "hAdji" Haïnouss, startade den andra halvan med fyra snabba frags för att fortsätta sitt lags ledning. När det stod 13-7 till fransmännen vände dock Faze på steken och de tappade bara en runda innan de stängde kartan med 16-14.

På Overpass var Faze på tok för dominanta för hemmalaget. Varje runda som Envyus lyckades säkra besvarades med bra spel från Richard "Xizt" Landström och hans lagkamraters sida. Vid halvtid ledde de med hela 12-3. Kartans andra pistolrunda gick till Faze tack vare tre snabba från Håvard "rain" Nygaard och de vägrade låta sina motståndare få andrum. Faze stängde kartan med 16-3 och säkrade en slutspelsplats.



Artikelbild: Adela Sznajder, Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..