×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Astralis säkrar den fjärde slutspelsplatsen i Marseille

1
Den sista vinnarmatchen under Dreamhack Masters Marseille-gruppspelet gick mellan nordamerikanska Team Liquid och danska Astralis. Och även om det var nordamerikanerna som öppnade bäst kunde Astralis slutligen säkra avancemang efter vinst med 2-1.
Det var alltså Team Liquid som öppnade matchen bäst. Detta då de besegrade Astralis med jämna 16-14 på den inledande kartan, Mirage. Därefter lade Astralis i ytterligare ett par växlar och körde över sina motståndare i två raka kartor.

Först fick vi se Astralis vinna hela tolv rundor, spelandes som anfallare, på den första halvan av Overpass. Efter sidbytet kunde de sedan enkelt spela av kartan genom att säkra fyra raka rundor. Ett liknande scenario utspelade sig sedan på Cache. Den här gången började Astralis som det försvarande laget och kunde gå in i den andra halvan med en massiv 13-2-ledning. Liquid lyckades visserligen plocka med sig ytterligare en pinne, men slutresultatet blev precis som på Overpass hela 16-3 till danskarna.


Cloud9, Ninjas in Pyjamas, Natus Vincere och Astralis är därmed klara för slutspel
Svenska Fnatic möter Renegades, med start klockan 16 på fredagen, i ett andra - och sista - försök att nå slutspel

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..