×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Natus Vincere säkrar gruppettan över Fnatic

1
Cloud9 och Ninjas in Pyjamas får sällskap av Natus Vincere i slutspelet av Dreamhack Masters Marseille 2018. Na'vi lyckades vinna över Fnatic efter tre spelade kartor.
Fnatic var nära på att boka en direkt slutspelsplats när de ställdes mot Natus Vincere i vinnarmatchen av grupp C. Mötet började på Inferno där Na'vi fick en dominant ledning på 7-0 tack vare nyckelspelarna Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Ioann "Edward" Sukhariev. Vid halvtid hade svenskarna tagit igen sig, men långt ifrån tillräckligt då CIS-laget stod i ledning med 10-5. Den andra halvan gick snabbt förbi och Na'vi stängde kartan med 16-7.

På Cobblestone fick Fnatic en bättre start, vilket var väntat då det var deras egna kartval, med 3-0 innan deras motståndare tog sig in i matchen, men höll kvar ledningen. Danylo "Zeus" Teslenko och hans lagkamrater kunde snart sätta Fnatic i en tuff position och vid halvtid ledde de med 8-7. I början av andra halvan gick rundorna fram och tillbaka, men den svenska sidan fick till slut kontroll och stängde kartan med 16-11.

Fnatic fortsatte att briljera in på Overpass med en ledning på 6-0 som antiterrorister. Det hela vände dock efter att Kostyliev clutchat i två raka rundor, 1vs3 i första och 1vs2 i andra. Vid halvtid stod det 8-7 och det såg ut som en snabb vinst till Na'vi in på andra halvan när de ledde med 14-8. Freddy "KRiMZ" Johansson och Robin "flusha" Rönnquist visade då vad de gick för genom att plocka runda efter runda åt sitt lag. Det var dock ett misslyckat försök då Na'vi lyckades stänga kartan med 16-14.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..