×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Ninjas in Pyjamas vidare till slutspel i Frankrike

4
De svenska ninjorna har lyckats avancera till slutspelsfasen av Dreamhack Masters Marseille 2018. Trots att Mousesports lyckades säkra Nuke med 16-9 stod ninjorna i topp på både Overpass, 16-10, och Train, 16-11.
Tidigare under dagen såg vi Cloud9 avancera till slutspel under Dreamhack Masters Marseille efter att de slagit Faze Clan med 2-0 i kartor. Nu får de sällskap av svenska Ninjas in Pyjamas som lyckades ta ner Mousesports efter tre spelade kartor. I topp efter matchen stod Dennis "dennis" Edman och Christopher "GeT_RiGhT" Alesund med vars 57 frags.

Det såg inte ljust ut för ninjorna när de förlorade den inledande kartan, Nuke, med 9-16. Men det gick bättre när de gick in på sitt egna kartval, Overpass, där de redan vid halvtid ledde med 10-5. Det gick relativt snabbt för Edmans lag att stänga kartan under andra halvan med 16-10. Den avgörande kartan var Train där Mousesports tog ledningen. När halvtidssignalen löd hade dock NiP gått om sina motståndare med 8-7. Rundorna gick fram och tillbaka under början av den andra halvan, men NiP visade sig vara den starkare sidan när de lyckades säkra fem rundor i rad för att stänga kartan med 16-11.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..