×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

Näst sista chansen att delta i iGame 1on1 Cup

0
Vi är snart i mål. Bara två kval återstår innan finalerna inleds i vår 1on1-turnering i samarbete med iGame.com här på Fragbite. Det näst sista kvalet hålls redan ikväll, var med!
Denna turnering arrangeras i samarbete med iGame.com
Åtta veckor och 16 spelare är klara för finalspelet i iGame 1on1 Cup här på Fragbite. Nu återstår bara fyra platser som kommer att fyllas via de två återstående kvalomgångarna. Finalen kommer att spelas i två delar, där åtta lag möts i ett gruppspel där fyra avancerar till slutspelsfasen. Där ställs de mot de fyra första kvalvinnarna i jakten på den större delen av 60 000 svenska kronor.

Vinnaren av finalen kommer alltså att bli 30 000 kronor rikare och tvåan kommer att få 18 000 kronor. Tredje- och fjärdeplatstagarna kommer att få vars 6000 kronor. Samtliga summor är utskrivna innan skatteavdrag.
Anmäl dig till kvalet den 19 april klockan 19:00 genom att följa nedanstående steg
1) Registrera dig på iGame.com, detta kan du göra genom att klicka här.
* Du måste vara 18 år eller äldre för att registrera dig på iGame
2) Anmäl dig via vår turneringsportal, det kan du göra här.
3) Lycka till!
Turneringen spelas på en specialbyggd aim-karta som vi på Fragbite har skapat. För den som vill ta en närmare titt på kartan så finns den uppladdad på Steam. Vi använder oss av servrar från Publiclir för samtliga matcher.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..