×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sverige

lannetun: "Jag behöver ta tag i livet"

2
Vi tog kontakt med den tidigare Team Preparation-spelaren Jonatan "lannetun" Lannetun för att få reda på hur framtiden ser ut för den svenska spelaren. Han avslöjar att han lämnat laget och nu kommer att satsa utanför scenen.
Under lördagen släppte Team Preparation sitt svenska CS:GO-lag. Via Twitter uppgav Mattias "malle" Lindberg att femmans framtid såg osäker ut och att de kan komma att splittras. Fragbite tog kontrakt med en av Lindbergs tidigare lagkamrater, Jonatan "lannetun" Lannetun från Kungsbacka. Han berättar att han valt att lämna laget men att han tror att resterande medlemmar håller ihop och att de testar olika spelare för att ersätta Lannetun men att det trots allt ser osäkert ut.

"Jag behöver fokusera på att ta studenten, fixa jobb och ta tag i livet innan jag kan fortsätta med CS", berättar Lannetun för Fragbite.

Lannetun fortsätter att berätta om sitt mål inom Counter-Strike, att han hoppades ta det till en annan nivå än bara en hobby. Men när Preparation föll i ESEA Mountain Dew League-kvalet mot Dreamhack Masters Marseille-aktuella Valiance var måttet rågat. När kontraktet med organisationen gick ut valde han livet utanför spelet innan han gör ett nytt försök inom scenen.


Artikelbild: Privat

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..