×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Swedish Pro League ingår samarbete med King of Nordic inför säsong 11

2
En elfte säsong av King of Nordic är på ingång och arrangörerna har nu valt att ingå samarbete med Jesper "JW" Wecksells Swedish Pro League. SPL kommer att hålla i de svenska kvalomgångarna.
King of Nordic närmar sig sin elfte säsong och i samband med detta offentliggör arrangörerna bakom projektet att de ingått samarbete med Swedish Pro League (SPL). Taken bakom samarbetet är att ligan, som Jesper "JW" Wecksell och Christian "chrille" Lindberg ligger bakom, ska hålla i det svenska kvalet för den nordiska turneringen. I de övriga länderna står andra aktörer för kvalen, nämligen Gamer.no, Esport.dk och den finska facebooksidan CS:GOFinland.fi.

Turneringen i sin helhet står ESEN för och den har en maxpott på 10 000 euro, motsvarande cirka 103 000 kronor. Inför varje veckofinal tas ett lag fram från varje land och dessa möts i finalerna varje fredag. Det vinnande laget plockar hem ungefär 5000 kronor, pengar som ökar för varje vecka laget håller fast vid tronen. Om ett lag håller fast vid tronen under fem raka veckor har de chansen att plocka hem en jackpott på cirka 26 000 kronor, vilket direkt dubblar lagets redan vunna pengar.

Läs mer om hur ditt lag deltar här
Facebook

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..