×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

STYKO missar kvällens ECS-matcher — s1mple hoppar in för Mousesports

1
Martin "STYKO" Styk tvingas till bänken under Mousesports möte med Virtus.pro i ECS under kvällen. I hans ställe träder Natus Vinceres Oleksandr "s1mple" Kostyliev in.
På direktiv av läkare tvingas Martin "STYKO" Styk vila under kvällens ECS-matcher mot Virtus.pro. I hans ställe hoppar Oleksandr "s1mple" Kostyliev in för Mousesports. Den ukrainska spelaren har agerat inhoppare för laget tidigare, då han i december ersatte Tomáš "oskar" Šťastný i semifinalen av Loot.Bet Cup 2.

Styk hoppas vara tillbaka snart då den europeiska femman måste förbereda sig inför Dreamhack Masters Marseille som kommer att börja om en vecka. Där delar Mousesports grupp med svenska Ninjas in Pyjamas, SK Gaming och inkvalade Valiance. Gällande ECS har Mousesports har de en uppförsbacke då de endast vunnit fyra av sina tio spelade matcher.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..