×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Trio inbjudna till Cross Border Esport 2018 — North garanterad plats

1
Extatus, Tricked Esport och Sharks Esports har tagit emot direktinbjudningar till Cross Border Esport 2018. Även North som organisation håller en turneringsplats och de väljer själva om de vill skicka huvudlaget eller sitt akademilag.
Förra årets vinnare i Extatus är klara för Cross Border Esport 2018. Det danska evenemanget kommer att hållas i Sønderborg, Danmark, och ha ungefär 231 000 kronor i prispott. Tillsammans med Extatus har ytterligare fyra lag tagit emot inbjudningar till turneringen, först har vi Tricked Esport som spelar på hemmaplan och sen även Sharks Esports.

Slutligen har vi North vars akademilag säkrade en tredjeplats under förra årets upplaga av turneringen. Hltv.org gick ut med att organisationen tackat nej till sin inbjudan, men arrangörerna bakom evenemanget har gått ut med att North trots allt tackat ja. Inbjudan hålles av organisationen, det vill säga att de själva väljer om de vill skicka sitt huvudlag eller North Academy.

Varje år säkrar semifinalisterna "legend"-status
crossborder-esport.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..