×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Tredje dagen av WESG avslutad — Space Soldiers och Team One till slutspel

2
Brasilien och Turkiet kommer att finnas representerade under WESG-slutspelet, det står klart sedan grupp B spelats färdigt. Det handlar förstås om Space Soldiers som ska representera Turkiet. I det brasilianska fallet blir det, något otippat, Team One som får bära fanan sedan SK Gaming åkte ut ur turneringen redan under det första gruppspelet.
Dagens andra grupp, grupp B, innehöll förutom de två tidigare nämnda lagen även Order och Bravado. Inför den avslutande omgången var Space Soldiers redan klara för slutspel. Samtidigt gjorde Team One, som då stod på tre poäng, och Order, med fyra poäng, upp om den andra slutspelsplatsen.

Order hade med andra ord saken i sina egna händer då de ställdes mot Space Soldiers i den avslutade omgången. Det blev dock en 0-2-förlust för laget från Nya Zeeland, samtidigt som Team One besegrade Bravado med 2-0. Resultaten innebar att Team One klättrade förbi Order i tabellen och lade vantarna på slutspelsplatsen. För andra två lagen innebär det att turneringen är över.

Bravado tog sig till detta andra gruppspel efter att två lag lämnat återbud i sista minuten


Artikelbild: WESG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..