×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL offentliggör sydamerikansk liga — vinnaren tar plats i Pro League-finalerna

2
Den sista platsen i ESL Pro League-finalerna kommer att gå till den vinnande sidan av ESL LA League. Den nya ligan kommer att vara öppen för lag inom Sydamerika.
ESL har offentliggjort att den sista Pro League-platsen kommer att fyllas av ett sydamerikanskt lag som kommer att tas fram via en ny liga endast för lag stationerade i Sydamerika. Den 24 mars öppnar ligan med två allmänna kval där fyra lag går vidare per kvalomgång. Det vill säga att totalt åtta lag kommer att avancera till kvalets slutna portion där de kommer att ställas mot åtta inbjudna lag.

Från det slutna kvalet avancerar åtta lag till huvudligan som kommer att spelas till och med den 8 maj då finalen hålls. Den vinnande sidan av finalen säkrar en plats i ESL Pro League-finalerna som kommer att spelas mellan den 14-20 maj. Där kommer de att ställas mot lagen som avancerat från Europa, Nordamerika och Oceanien. Då den nya ligan är reserverad för sydamerikanska lag innebär detta att lagen kan komma från länder så som Brasilien, Argentina och Chile. Då både SK Gaming och Luminosity Gaming spelar i den nordamerikanska ligan innebär detta att de inte får delta i den sydamerikanska. Däremot får lag som Não Tem Como och WESG-deltagarna i Isurus Gaming att få tillträde.

Den sydamerikanska ligan börjar på riktigt den 30 mars
eslgaming.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..