×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Godsent deltar i GG:Origin — IEM Sydney-plats i potten

1
Den 15 mars till 1 april kommer Godsent, Epsilon, Heroic med flera att delta i GG:Origin. Online-turneringen har ungefär 82 000 kronor samt en IEM Sydney-plats i prispott.
Under morgondagen går GG:Origin av stapeln inom Europa. Online-turneringen har inte bara 10 000 dollar, motsvarande ungefär 82 000 kronor, på spel utan även en plats i IEM Sydney. 15 lag har blivit inbjudna till gruppspelet och ett lag kommer att kvala för att runda av de totalt fyra grupperna. Ur varje grupp avancerar ett lag till slutspelet där dessa kommer att ställas mot Virtus.pro, Gambit Esports, Heroic och Hellraisers.

Tidigare var North ett av lagen som skulle delta i turneringen, men det danska laget drog sig ur under torsdagen. Lagets ersättare har nu offentliggjorts som Noreg, ett lag som tvingades dra sig ur de pågående WESG-finalerna men som kommer att vara på plats under Copenhagen Games 2018. Brasilianska Não Tem Como befinner sig just nu i Tyskland för att delta i turneringen.

Grupp AGrupp B
Alternate AttaxQuantum Bellator Fire
Não Tem ComoEpsilon
Codewise UnicornsAvangar
Windigo GamingSprout
Grupp CGrupp D
Space SoldiersEnvy
GodsentAGO Esports
NoregBIG
Europa Kvalplats
Elements Pro Gaming

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..