×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ingen anmälningsavgift för iGame 1on1 Cup — nytt finalformat

1
På torsdag är det åter dags för kval i iGame 1on1 Cup där 60 000 kronor står på spel mellan deltagarna. Nu har vi inte bara bestämt oss för att skippa anmälningsavgiften, men också gjort om finalformatet.
Denna turnering arrangeras i samarbete med iGame.com
För att fler ska ha möjligheten att delta i iGame 1on1 Cup har vi på Fragbite bestämt oss för att ta bort anmälningsavgiften. Det vill säga att du som registrerar dig för turneringen inte behöver sätta in 100 kronor på ditt iGame-konto. Du måste däremot registrera dig på sajten för att vara med.

De fyra spelare som redan avancerat under de två gångna kvalen kommer att få en förmån för deras betalning innan förändringarna, de kommer att placeras direkt i slutspelet. Detta innebär att vi gör om finalformatet så det kommer att spelas i två delar. Först hålls ett gruppspel där de 12 spelare som avancerar från och med nu kommer att delas upp i fyra grupper. En person avancerar per grupp till slutspelsstadiet, där dessa ställs mot de redan klara lagen i jakten på prispotten.
Slutspelsklara spelare
Sverige Jonatan "Angelwork" Mäläskä
Sverige Adam "paddje" Ekberg
Linus "b0bbzki" Lundqvist
Fredrik "slap" Junbrant
Detta innebär också att vi slopar potträknaren och höjer prispotten till 60 000 kronor direkt. Vinnaren av finalen kommer alltså att bli 30 000 kronor rikare och tvåan kommer att få 18 000 kronor. Tredje- och fjärdeplatstagarna kommer att få vars 6000 kronor.
Anmäl dig till kvalet den 15 mars genom att följa nedanstående steg
1) Registrera dig på iGame.com, detta kan du göra genom att klicka här.
* Du måste vara 18 år eller äldre för att registrera dig på iGame
2) Anmäl dig via vår turneringsportal, det kan du göra här.
3) Lycka till!
Turneringen kommer att spelas på en specialbyggd aim-karta som vi på Fragbite har skapat. En liten del av kartan syns i artikelbilden ovan men om man vill ta en närmare titt på den så finns den uppladdad på Steam. Vi använder oss av servrar från Publiclir för samtliga matcher.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..