×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Polen

TaZ och Pride-duo läggs till i Kinguins ESEA-lag

1
Team Kinguin har lagt till Wiktor "TaZ" Wojtas, Jacek "MINISE" Jeziak och Paweł "reatz" Jańczak i dess laguppställning på ESEA. Detta kan vara en bekräftelse på att ryktena om den nya Kinguin-femman är sanna.
Team Kinguin har lagt till tre nya spelare på ESEA, vilket bekräftar ryktena om en ny polsk femma under dess fana. Det handlar om Wiktor "TaZ" Wojtas, Jacek "MINISE" Jeziak och Paweł "reatz" Jańczak som väntas ersätta Michał "MICHU" Müller och lagets portugisiska duo.

Det polska laget har endast spelat två matcher i ESEA Mountain Dew League under säsongens gång varav endast en gått deras väg. Om resultaten kommer att förändras med Wojtas och Pride-duon återstår att se, men den tidigare nämnda har en oerhörd erfarenhet och Jeziak samt Jańczak ser ut att vara en vinnande satsning då de nyligen hjälpte Pride till vinst under Legends Cup.


Detta innebär att Wojtas kan tvingas möta sina tidigare lagkamrater i ligan
esea.net

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..