×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Visumproblematik tvingar Noreg att hoppa över WESG-finalerna

1
Noregs Morten "zEVES" Vollan har offentliggjort att laget tvingats dra sig ur WESG-finalerna på grund av visumproblem. Laget förbereder sig istället för Copenhagen Games 2018, där de kommer att dela i BYOC-kvalet.
Morten "zEVES" Vollan har offentliggjort att Noreg inte kommer att delta i WESG-finalerna som börjar i veckan. Orsaken ska vara visumproblematik och markerar det tredje laget att dra sig ur turneringen. Nyheterna innebär också att deras grupp, som sedan tidigare tvingats ner på tre lag på grund av att EMC dragit sig ur, nu endast består av två lag.

Trots att den norska femman missar miljonturneringen uttrycker de ingen direkt besvikelse, utan satsar nu på att förbereda sig inför Copenhagen Games 2018. Laget kommer att delta i BYOC-turneringen i Köpenhamn, Danmark, i hopp om att kvala till huvudturneringen som huserar lag som North och Quantum Bellator Fire.

Vollan hoppas att fansen hejar på dem i Danmark
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..