×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Kina

Visumproblematik tvingar Noreg att hoppa över WESG-finalerna

1
Noregs Morten "zEVES" Vollan har offentliggjort att laget tvingats dra sig ur WESG-finalerna på grund av visumproblem. Laget förbereder sig istället för Copenhagen Games 2018, där de kommer att dela i BYOC-kvalet.
Morten "zEVES" Vollan har offentliggjort att Noreg inte kommer att delta i WESG-finalerna som börjar i veckan. Orsaken ska vara visumproblematik och markerar det tredje laget att dra sig ur turneringen. Nyheterna innebär också att deras grupp, som sedan tidigare tvingats ner på tre lag på grund av att EMC dragit sig ur, nu endast består av två lag.

Trots att den norska femman missar miljonturneringen uttrycker de ingen direkt besvikelse, utan satsar nu på att förbereda sig inför Copenhagen Games 2018. Laget kommer att delta i BYOC-turneringen i Köpenhamn, Danmark, i hopp om att kvala till huvudturneringen som huserar lag som North och Quantum Bellator Fire.

Vollan hoppas att fansen hejar på dem i Danmark
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..