×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ECS

Godsent säkrar sista platsen till ECS Season 5

1
Den euopeiska ECS-säsongen blir minst sagt svenskfylld efter att Godsent säkrat den sista ligaplatsen över Natus Vincere. Detta innebär att Godsent gör Fnatic och Ninjas in Pyjamas sällskap i ligan.
Efter ett svindlande avgörande under ECS Challenger Cup har svenska Godsent säkrat den sista ligaplatsen. Svenskarna började finaldagen med att vinna över Heroic på två raka kartor, vilket gjorde att de skulle ställas mot Natus Vincere i avgörandet. De hade tidigare under turneringen förlorat mot CIS-laget, vilket satte en enorm press på Fredrik "freddieb" Buö och hans lagkamrater.

Finalserien började på Train, där Godsent vann med dominanta 16-6. På Mirage 30-bombade både Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Egor "flamie" Vasilyev Na'vi till vinst med 16-11. Den avgörande kartan blev Overpass, där Hampus "hampus" Poser sken och tog sitt lag till vinst med 16-7. Detta innebär att Godsent blir det tredje svenska laget som kommer att delta i ligan.

ECS Season 5, Europa

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..