×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kina

Team Ukraine hoppar av WESG — flera lag drabbas av individuella avhopp

1
Den 13-18 mars spelas WESG-finalerna från Haikou, Kina. Nu har flera lag drabbats av avhopp samt ukrainska Team Ukraine har valt att lämna sin plats i turneringen, bara några få dagar innan matchstart.
Herrportionen av WESG-finalerna har drabbats av avhopp, detta efter att hela Team Ukraine valt att dra sig ur turneringen. Under fredagskvällen offentliggjorde Oleksandr "s1mple" Kostyliev
att han inte kunde resa till Kina på grund av personliga skäl och kort därefter offentliggjorde Vlаdуslаv "bondik" Nеchуроrchuk att hela laget dragit sig ur. Han avslutade uttalandet via Twitter med att be om ursäkt till alla fans.

Inte nog med detta har , The Onliners och Team Russia tvingats ta in ersättare på grund av diverse problematik. Det franska laget, Limitless, kommer att spela med Valentin "mistou" Balbastro istället för Léonard "SmyLi" Michelino på grund av sjukdomsfall. Michelino berättar för Fragbite att han fått problem med sina lungor, vilket gör att han har svårt att både andas och röra på sig. Den franska spelaren är på bättringsvägen, men kommer inte att bli helt frisk i tid för det kinesiska eventet.

The Onliners, tidigare FRENCH CANADIANS, kommer att spela med Michael "Uber" Stappels istället för Andy "vSa" Xu. Orsaken till detta har har inte offentliggjorts. Sist men inte minst har vi det ryska laget, som inte bara tvingats byta ut sin coach Dmitry "hooch" Bogdanov mot Vadim "MSE" Zimin på grund av problem inom familjen, utan kan även tvingas spela turneringen med den nya coachen. Detta eftersom Egor "flamie" Vasilyev uppges vägra resa till Kina, vilket lagledaren Denis "seized" Kostin uttryckt sin besvikelse över. En orsak till det eventuella avhoppet kan vara Natus Vinceres förlust mot Godsent i ECS Challenger Cup under gårdagen.

Avhoppen innebär att grupp E faller till endast tre lag, på grund av det ukrainska lagets avhopp. Andra grupper som blir påverkade efter diverse spelarförändringar är grupp D, där Team Russia spelar, och grupp F där Limitless tar plats. Sist men inte minst har vi grupp G där The Onliners spelar och som dessutom påverkar svenska Fnatic som de delar grupp med.

Nеchуроrchuk var besviken över att missa turneringen
Twitter
Den tidigare LDLD-spelaren kommer att ersätta Michelino
Twitter
Stappels offentliggjorde med lycka nyheterna om hans resa till Kina
Twitter
Bogdanov kommer att hjälpa laget på distans
vk.com (ryska)
Kostin skriver att han hoppas att Vasilyev trots allt möter dem på flygplatsen
vk.com (ryska)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..