×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Europa tilldelas sju platser till säsongens ESL Pro League-finaler

2
Turneringsarrangören ESL har offentliggjort hur de 16 platserna till finalerna av ESL Pro Leagues Season 7 kommer att fördelas. För europeisk del handlar det om sju platser, flest av alla.
Med drygt två månader kvar till säsongsfinalerna av ESL Pro League står det nu alltså klart hur de 16 finalplatserna kommer att fördelas över de olika divisionerna. Flest deltagare kommer vi att få se från Europa, var Sverige representeras av både Ninjas in Pyjamas och Fnatic.

Övriga nio platser fördelas på så sätt att Nordamerika tilldelas sex stycken. Två stycken platser är vigda åt Asien och Stillahavsområdet medan det ännnu inte har offentliggjorts hur den sista platsern kommer att delas ut. De sjunde ESL Pro League-finalerna avgörs i Verizon Theatre i Dallas, USA, och har en prispott på en miljon dollar.

Arrangören hoppas att fylla arenan under det tre dagar långa slutspelet i mitten av maj
eslgaming.com

Artikelbild: Verizon Theatre


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..