×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Svenska MODDII och hans Heroic inbjudna till Copenhagen Games

1
Copenhagen Games 2018 närmar sig med stormsteg och North blir inte ensamt hemmalag då arrangörerna nu offentliggjort att Heroic tagit emot en inbjudan.
Den 28 mars går Copenhagen Games 2018 av stapeln från Bella Center i Köpenhamn, Danmark. Med den höjda prispotten för huvudturneringen har eventet lockat bland andra North och Quantum Bellator Fire. Nu har arrangörerna offentliggjort ett tredje lag och det handlar om Heroic med den svenska spelaren Andreas "MODDII" Fridh i startfemman.

Laget sågs senast spela under IEM Katowice 2017, där de åkt ut under gruppspelet mot landsmännen i North. Innan dess plockade de en fjärdeplats under cs_summit 2 och fick lida en tidig utgång under Starseries i-League CS:GO Season 4 i Ukraina. Till arrangörerna bakom Copenhagen Games säger Marco "Snappi" Pfeiffer att han är glad över chansen att få kämpa om en titel på hemmaplan.

Pfeiffer säger att Heroic kommer att göra allt för att vinna turneringen
copenhagengames.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..