×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Polen

TaZ ryktas utgöra kärnan i ny Kinguin-femma

1
Efter att ha varit borta från hetluften i en månad har det nu framkommit nya uppgifter kring den polska Virtus.pro-veteranen Wiktor "TaZ" Wojtas. Rykten som placerar honom hos de polska rivalerna Kinguin.
De uppgifter som nu florerar gör gällande att Wiktor "TaZ" Wojtas är på väg att göra en nystart av en redan väldigt lång karriär, det i Team Kinguin. Laget har haft det tufft på senare och har tappat sin position som självklara tvåor i Polen.

Enligt uppgifterna ska organisationen dessutom rycka i ett par Pride-spelare, närmare bestämt Paweł "reatz" Jańczak och Jacek "MINISE" Jeziak. Med de tilltänkta rekryterna på plats skulle Kinguin åter bli ett helpolskt lag.

Kinguins ryktade nya femma

Wiktor "TaZ" Wojtas
Karol "rallen" Rodowicz
Mikołaj "mouz" Karolewski
Jacek "MINISE" Jeziak
Paweł "reatz" Jańczak
Ingen av parterna har i dagsläget kommenterat uppgifterna som publicerades sent under måndagen
flickshot.fr
Det var för en månad sedan som stod det klart att Virtus.pro valt att bänka den långtida medlemmen, tillika veteranen, Wojtas
2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..