×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Polen

pasha om besvikelsen i Katowice: "Sen avslutar jag min karriär"

1
Jarosław "pasha" Jarząbkowski har i ett uttalande till ESL avslöjat att han tänker avsluta sin karriär efter IEM Katowice 2019. Dessutom förväntar sig den polska spelaren ingen direktinbjudan till nästa års upplaga av turneringen.
I ett uttalande till ESL ber den folkkära spelaren Jarosław "pasha" Jarząbkowski om ursäkt till fansen för deras avslut under IEM Katowice 2018. Den 29 år gamla polacken förklarar att han kom till Katowice, Polen, för att ta sig till slutspel. Det blev inte riktigt så då Virtus.pro föll i gruppspelsfasen mot danska Heroic.

"Hej allihopa. Än en gång har vi svikit er. Jag kom hit för att spela i slutspelet, för att äga arenan tillsammans med er så att hela världen skulle höra om oss och hur fantastiska de polska fansen är när de hejar på sitt favoritlag. Vi kommer att försöka kvala till nästa års turnering via internet, eftersom vi antagligen inte kommer att bli inbjudna. Det kommer att motivera oss att ta oss hit igen, att visa upp oss för den polska publiken, sen avslutar jag min karriär och kommer att vara med er för alltid", säger Jarząbkowski till ESL.

Om spelaren menar allvar med sitt uttalande är ännu okänt, liksom det faktum att han inte förväntar sig något inbjudan till IEM Katowice 2019. Om han väljer att lägga datormusen på hyllan betyder detta att laget förlorar ytterligare en av sina core-spelare, då de i början av året valde att placera Wiktor "TaZ" Wojtas på bänken. Samtliga spelare är dock kontrakterade under Virtus.pro till och med år 2020.

Jarząbkowski var uppenbarligen besviken över lagets prestationer på hemmaplan
Facebook (polska)
Reddit-användaren "qu1ckzz" översatte uttalandet till engelska
reddit.com


Uttalandet från Jarząbkowski är fritt översatt till svenska av oss på Fragbite
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..