×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Fnatic uppnår final-drömmen i Katowice efter vinst över Liquid

1
Publiken ställdes samman när Fnatic gick upp mot Team Liquid i Spodek Arena för den andra semifinalen för dagen. Ett Fnatic som såg exemplariskt ut genom båda kartor lyckades vända ett underläge till ett definitivt överläge när finalplatsen säkrades.
Allting hade sin början på Inferno där Team Liquid hade full koll på de svenska motståndarna och etablerade därmed en ledning som försvarare innan sidbytet. Amerikanernas kartval höll på att gå vägen när andra pistolrundan gick deras håll, men lyckligtvis vaknade Fnatic till liv och imponerande nog stängdes Liquid ute från allt de försökte sig på. I ett sista försök från amerikanerna drogs slutsiffrorna allt närmare trettio rundor men precis innan mållinjen fällde svenskarna ut benen och stal kartan med 16-13.

Det svenska kartvalet stod på tur och med karta nummer ett i bagaget fanns det inget som riktigt kunde stoppa gnistan som Fnatic erhöll. Trots starten på den anfallande sidan av Mirage räknade svenskarna ihop hela tio rundor där man minst sagt lämnade amerikanerna förvirrade inför andra halvlek. Försvaret fortsatte briljera även här då Fnatic smällde hem de sista fem rundor för att hålla det svenska hoppet vid liv i morgondagens final.Artikelbild: ESL

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..