×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Faze Clan vidare till final i Katowice efter övertygande vinst mot Astralis

1
Andra slutspelsdagen i Katowice började med inga mindre än Astralis och Faze Clan som drabbades samman efter gårdagens avgörande. En tidig dominans på det egna kartvalet satte den europeiska kvintetten i förarsätet där de förblev fram till att de säkrade första finalplatsen.
För tredje gången i rad laddades Cache in och när tempot skruvades upp såg det ut att förbli en typisk fana för Faze Clan. Tre öppningsrundor gick snabbt till det ökända superlaget innan Astralis kunde hitta någon form av svar på motståndet. Lyckligtvis hann danskarna omvandla hela sex rundor i rad och fastställa resultatet till 6-3, innan giganten vaknade till liv. Precis som i tidigare skeden på Cache övertog Faze Clan kontroll över kartan och fortsatte därefter att plocka runda efter runda fram tills vinsten var säkrad.

Härnäst var det dags för Overpass som Astralis tidigare favoriserat; men återigen bringade Faze Clan en hel del individuella prestationer. Efter de nio rundor som kvintetten hämtat under första halvleken såg det mörkt ut för danskarna. Laget med nyförvärvet i form av Emil "Magisk" Reif såg inte ut att kunna etablera något större försvar på Overpass, och inom kort tid fullföljde Faze Clan sitt mål med att ta sig vidare till final.Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..