×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Världen

Grupperna avslöjade inför WESG-finalerna i Kina

1
Turneringen som noterar en av den högsta prispotten inom CS:GO är återigen tillbaka efter uppehållet vid årsskiftet. En hel del information inför WEGS-finalerna har nu avslöjats där både Fnatic och Godsent tävlar om en del av de tolv miljoner kronor som står på spel.
Under förra årets kvalomgång lyckades både Fnatic och Godsent att ta sig vidare till Barcelona där de säkrade sina platser till miljonturneringen som nu bekräftats äntra Hainan International Convention And Exhibition Center i Kina. Tillsammans kommer de att slåss om över tolv miljoner kronor som arrangörerna Alisports och ImbaTV plockat fram, i hopp om att skapa de Olympiska Spelen för esport.

Turneringen som drar igång den trettonde mars kommer att bestå utav tre faser där slutspelsfasen följer det sedvanliga ‘single-elimination’ bäst-av-tre systemet. En hel del variation väntar i gruppspelet som präglas av trettiotvå lag från sju regioner, fördelat över åtta grupper och två faser.

Svenskarna har redan fått sina grupper tilldelade då Godsent kommer att ta sig an Swole Patrol som leds av Ryan "fREAKAZOiD" Abadir, följt av coach Harley "dsn" Örwall i singaporianska B.O.O.T-dreamscape. På andra sidan av gruppspelet står Fnatic som bland annat kommer att möta giganterna i Cloud9 under öppningsdagarna av finalerna.

Grupp BGrupp G
GodsentFnatic
Swole PatrolCloud9
B.O.O.T-dreamscapeSZ Absolute
AGO Gaming Kanada The Onliners


Spelschemat och samtliga grupper
Liquipedia
Alisports siktar stort med sin satsning
Dot Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..