×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Grupperna avslöjade inför WESG-finalerna i Kina

1
Turneringen som noterar en av den högsta prispotten inom CS:GO är återigen tillbaka efter uppehållet vid årsskiftet. En hel del information inför WEGS-finalerna har nu avslöjats där både Fnatic och Godsent tävlar om en del av de tolv miljoner kronor som står på spel.
Under förra årets kvalomgång lyckades både Fnatic och Godsent att ta sig vidare till Barcelona där de säkrade sina platser till miljonturneringen som nu bekräftats äntra Hainan International Convention And Exhibition Center i Kina. Tillsammans kommer de att slåss om över tolv miljoner kronor som arrangörerna Alisports och ImbaTV plockat fram, i hopp om att skapa de Olympiska Spelen för esport.

Turneringen som drar igång den trettonde mars kommer att bestå utav tre faser där slutspelsfasen följer det sedvanliga ‘single-elimination’ bäst-av-tre systemet. En hel del variation väntar i gruppspelet som präglas av trettiotvå lag från sju regioner, fördelat över åtta grupper och två faser.

Svenskarna har redan fått sina grupper tilldelade då Godsent kommer att ta sig an Swole Patrol som leds av Ryan "fREAKAZOiD" Abadir, följt av coach Harley "dsn" Örwall i singaporianska B.O.O.T-dreamscape. På andra sidan av gruppspelet står Fnatic som bland annat kommer att möta giganterna i Cloud9 under öppningsdagarna av finalerna.

Grupp BGrupp G
GodsentFnatic
Swole PatrolCloud9
B.O.O.T-dreamscapeSZ Absolute
AGO Esports Kanada The Onliners


Spelschemat och samtliga grupper
Liquipedia
Alisports siktar stort med sin satsning
Dot Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..