×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

IEM

Liquid avslutar ninjornas saga i Katowice — möter Fnatic i semifinal

1
Den amerikanska drömmen är fortfarande vid liv efter att Liquid besegrat svenska Ninjas in Pyjamas med 2-1 i kartor. Härnäst väntar en ytterligare svensk motståndare i form av Fnatic, efter att den helsvenska semifinalen blivit nekad.
Det blev en repris på gårdagens Overpass som Ninjas in Pyjamas tidigare visade styrka på när de besegrade North. Svenskarna fortsatte in på den tidigare känslan och började starkt genom att säkra kartans fyra första rundor innan motparterna i Team Liquid knappt noterade sin etta. Dennis "dennis" Edman och gänget fortsatte att spela hem rundor som anfallare där bland annat individuella prestationer gav ninjorna en 10-5 ledning vid halvtid. Väl inne på andra halvlek dominerade Liquid när resultatet närmade sig 13-13. Utan något som helst svar på det glödande Liquid gick svenskarna förlorande ur deras egna kartval och vidare in på Mirage.

Trots förlusten på Overpass gav svenskarna inte upp, och som försvarare samlade NiP in hela tolv rundor med en storspelande William "draken" Sundin som landade 22 frags med endast 4 dödsfall. Likt föregående karta gjorde Liquid allt för att ta sig tillbaka in i spelet, och återigen lyckades de med att skrapa kartan till lika siffror vid 13-13, precis efter en ren ‘B-rush’ av ninjorna. Men just när det såg ut att vara över vaknade till slut ninjorna till liv och säkrade Mirage med 16-13 för att ta det till en sista och avgörande karta.

För andra gången under dagen väntade Inferno som den avgörande kartan och svenskarna började på den försvarande sidan. I halvtid efterliknade ninjorna sina tidigare prestationer som försvarare och noterade endast sju rundor innan det var dags att anfalla. Hur svenskarna än försökte att vrida och vända som anfallare resulterade det i mer eller mindre misslyckanden; Liquid visade sig ha ett bättre försvar. Två rundor som anfallare var allt svenskarna hann med innan amerikanerna nekade en helsvensk semifinal med 2-1 i kartor.


Artikelbild: ESL

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..