×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

IEM

NiP möter Liquid, Faze Clan ställs mot Cloud9 i dagens kvartsfinaler

3
IEM Katowice går under fredagen in i slutspelsfasen, det med ett par kvartsfinaler. I den första får vi se en repris på majorfinalen i Boston, då Faze Clan och Cloud9 ställs mot varandra. Några timmar senare har det blivit dags för Ninjas in Pyjamas att ta sig an Team Liquid.
Det är med andra ord två högintressanta matcher som vi har att vänta från polska Katowice under fredagen. Först ut, med start klockan 13, är kvartsfinalen mellan Faze Clan och Cloud9. Lagen möttes i finalen av 2018 års första majorturnering, Eleague Major Boston, och den gången slutade med en amerikansk vinst. Lagen möttes sedan igen under gruppspelet av Starladder i-League Starseries Season 4. Den gången tog Faze Clan revansch och vann på ett övertygande sätt över två kartor.

NiP jagar revansch efter cs_summit 2

Knappt fyra timmar senare är fredagens andra kvartsfinal, den mellan Ninjas in Pyjamas och Team Liquid, tänkt att starta. Där får vi se ett NiP som tog den långa vägen genom gruppspelet jaga revansch mot Team Liquid. Senast de båda lagen möttes, under öppningsomgången av cs_summit 2, slutade det med en 2-1-vinst för det nordamerikanska laget.

Kvartsfinaler, IEM Katowice 2018


Vid vinst ställs svensklagen Ninjas in Pyjamas och Fnatic mot varandra i semifinal
Liquipedia

Artikelbild: Ninjas in Pyjamas/Instagram

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..