×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Dubbelt svenskt till Katowice-slutspel när Fnatic och Ninjas in Pyjamas avancerar

6
Det blir dubbelt svenskt i IEM Katowice-slutspelet efter att Fnatic och Ninjas in Pyjamas vunnit kvällens avslutande matcher. Fnatic säkrade en direkt semifinalplats och ninjorna slog North för att ta sig till kvartsfinalerna.
Kvällen slutade i glädjerop för de svenska fansen när både Fnatic och Ninjas in Pyjamas tog sig igenom sina avslutande gruppspelsmatcher. De förstnämnda var redan slutspelsklara när de gick in i gruppfinalen mot Faze Clan och tog sig felfritt ur matchen med 2-0 i kartor för att säkra en direkt semifinalplats. Detta innebär att Faze, med svenska Olof "olofmeister" Kajbjer i startfemman, kommer att ställas mot Cloud9 i kvartsfinalen vilket innebär att det blir en repris av Eleague Major Boston-finalen.

I matchen därefter gick ninjorna segrande ur den avgörande gruppmatchen mot North efter tre spelade kartor. Serien började på svenskarnas kartval, Train, som deras motståndare säkrade med 16-14. NiP besvarade med att vinna Norths kartval med 16-11 och den avgörande kartan med 16-8. Dennis "dennis" Edman och hans lagkamrater kommer att få möta cs_summit 2-vinnarna Team Liquid i sin kvartsfinal.Artikelbild: ESL

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..