×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Dubbelt svenskt till Katowice-slutspel när Fnatic och Ninjas in Pyjamas avancerar

6
Det blir dubbelt svenskt i IEM Katowice-slutspelet efter att Fnatic och Ninjas in Pyjamas vunnit kvällens avslutande matcher. Fnatic säkrade en direkt semifinalplats och ninjorna slog North för att ta sig till kvartsfinalerna.
Kvällen slutade i glädjerop för de svenska fansen när både Fnatic och Ninjas in Pyjamas tog sig igenom sina avslutande gruppspelsmatcher. De förstnämnda var redan slutspelsklara när de gick in i gruppfinalen mot Faze Clan och tog sig felfritt ur matchen med 2-0 i kartor för att säkra en direkt semifinalplats. Detta innebär att Faze, med svenska Olof "olofmeister" Kajbjer i startfemman, kommer att ställas mot Cloud9 i kvartsfinalen vilket innebär att det blir en repris av Eleague Major Boston-finalen.

I matchen därefter gick ninjorna segrande ur den avgörande gruppmatchen mot North efter tre spelade kartor. Serien började på svenskarnas kartval, Train, som deras motståndare säkrade med 16-14. NiP besvarade med att vinna Norths kartval med 16-11 och den avgörande kartan med 16-8. Dennis "dennis" Edman och hans lagkamrater kommer att få möta cs_summit 2-vinnarna Team Liquid i sin kvartsfinal.



Artikelbild: ESL

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..