×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

dennis i fin form när Ninjas in Pyjamas tar sig ett steg närmare slutspel i Katowice

3
Med 59 frags över tre spelade kartor visade Dennis "dennis" Edman minst sagt att han är i god form när hans Ninjas in Pyjamas vann över G2 Esports. Nu möter ninjorna danska North i den lägre gruppspelsfinalen.
Svenska Ninjas in Pyjamas är ett steg närmare att säkra en slutspelsplats i Polen efter att de slagit G2 Esports med 2-1 i kartor. Serien började på Cache, vilket var fransmännens kartval, som blev en tight karta mellan de båda lagen. Ninjorna stängde dock kartan med 16-14 i dess favör. På NiP:s kartval, Mirage, svepte G2 förbi dem med 16-6 för att ta matchen till en tredje karta. På Inferno, vilket var den avgörande kartan, visade sig den svenska femman snäppet starkare och de kunde stänga den med 16-8.

Vinsten placerar dem i den lägre gruppfinalen mot North. Vinner de över danskarna så kommer de säkra en plats i kvartsfinalerna. Detta innebär att G2 blivit utslagna ur turneringen tillsammans med Heroic som åkte ut mot North tidigare idag. Att NiP stod som vinnare över G2 innebär att vi kommer att få se två svensklag i slutspelsfasen av IEM Katowice 2018.Artikelbild: ESL
igår 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..