×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

IEM

dennis i fin form när Ninjas in Pyjamas tar sig ett steg närmare slutspel i Katowice

3
Med 59 frags över tre spelade kartor visade Dennis "dennis" Edman minst sagt att han är i god form när hans Ninjas in Pyjamas vann över G2 Esports. Nu möter ninjorna danska North i den lägre gruppspelsfinalen.
Svenska Ninjas in Pyjamas är ett steg närmare att säkra en slutspelsplats i Polen efter att de slagit G2 Esports med 2-1 i kartor. Serien började på Cache, vilket var fransmännens kartval, som blev en tight karta mellan de båda lagen. Ninjorna stängde dock kartan med 16-14 i dess favör. På NiP:s kartval, Mirage, svepte G2 förbi dem med 16-6 för att ta matchen till en tredje karta. På Inferno, vilket var den avgörande kartan, visade sig den svenska femman snäppet starkare och de kunde stänga den med 16-8.

Vinsten placerar dem i den lägre gruppfinalen mot North. Vinner de över danskarna så kommer de säkra en plats i kvartsfinalerna. Detta innebär att G2 blivit utslagna ur turneringen tillsammans med Heroic som åkte ut mot North tidigare idag. Att NiP stod som vinnare över G2 innebär att vi kommer att få se två svensklag i slutspelsfasen av IEM Katowice 2018.Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..