×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Team Liquid och Faze Clan vidare till semifinal i Starseries — SK Gaming och Renegades ute

2
Det blir ingen semifinal för varken SK Gaming eller Renegades efter att de blivit slagna av Team Liquid respektive Faze Clan i sina kvartsfinalmatcher i Starladder i-League Starseries Season 4.
Team Liquid är vidare till semifinal i Starseries i-League CS:GO Season 4 efter att de slagit SK Gaming i turneringens första kvartsfinal. Serien började på Mirage där Liquid tog en tidig ledning som anfallare. Det var först i den första vapenrundan som den brasilianska sidan kunde ta sig in i matchen. Laget kunde snart ta sig ikapp Nick "nitr0" Cannella och dennes lagkamrater, och avslutade den första halvan i ledning med 8-7. Den andra halvan gick snabbt förbi med brasiliansk ledning. SK stängde kartan med dominanta 16-9.

SK tog med sig sitt momentum till Cobblestone, men tack vare en planterad bomb i första rundan kunde Liquid köpa AK-47:or i tredje rundan. Än en gång gick rundorna fram och tillbaka innan SK åter fick kontroll på sitt spel, de bytte sida i ledning med 10-5. Fernando "fer" Alvarenga fick fyra frags i kartans andra pistolrunda och SK fortsatte därför att briljera. Med en enorm ledning nådde SK matchpunkt, men deras motståndare vägrade släppa kartan och pushade den till övertid. Två övertider senare stängde Liquid kartan med 22-20.

Den avgörande kartan var Inferno, där Liquid fick en bra start genom att fullständigt demolera sina motståndares ekonomi och låg snart i ledning med 7-1. En oerhört bra första halva gjorde att Liquid kunde byta sida med 13 bekväma rundor under dess bälte. SK vägrade ge upp och gjorde allt för att tvinga tillbaka Liquid. Trots detta var det Lucas "steel" Lopes lag som stängde kartan med 16-7 för att säkra en semifinalplats.


Dagens andra kvartsfinal började bra för Renegades på Inferno tack vare en 1vs2-clutch av Noah "Nifty" Francis i den första pistolrundan. Det stod 5-0 till den australiska sidan innan Faze Clan kunde säkra två rundor i rad tack vare dubbla AWP:s. Vid halvtid hade Faze gått om sina motståndare med 8-7. Nikola "NiKo" Kovač storspelade under andra halvlek och den europeiska sidan kunde snart stänga kartan med 16-13.

Därefter var det dags för Renegades kartval, Cache, där Justin "jks" Savage och hans lagkamrater tog ledningen. De kunde dock inte hålla den länge då Olof "olofmeister" Kajbjer clutchade i en 1vs2-situation i ett efter-plant-scenario. Den svenska spelaren gjorde att Faze snart kunde håva in rundor. Det stod 11-4 till Faze Clan när de bytte sida. Tre snabba frags av Håvard "rain" Nygaard i kartans andra pistolrunda gav Faze en fortsatt ledning. Det tog inte lång tid innan de kunde stänga kartan, utan att släppa en enda runda i andra halvan till Renegades, med 16-4.



Artikelbild: Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..