×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Estland

HS hintar om ny toppsatsning — letar nu organisation

1
Kevin "HS" Tarn gick under torsdagen ut med att han skapar ett nytt lag. Inga närmare detaljer har offentliggjorts, men han säger sig ha ett potentiellt topplag under bältet.
Bara ungefär en vecka efter att Kevin "HS" Tarn officiellt brutit upp med Optic Gaming hintar han om en ny satsning via sociala medier. Den estländska spelaren var en del av Optic sedan slutet av oktober förra året, men blev åsidosatt när organisationen satsade danskt inför den kommande säsongen. Innan dess gjorde han ett namn för sig under PENTA Sports, som han spelade för mellan mars och oktober 2017.

Under torsdagen offentliggjorde Tarn att han arbetar med ett nytt projekt. Enligt den 21 år gamla spelaren skapar han ett lag som potentiellt ska kunna mäta sig med världens topplag. Han offentliggjorde aldrig några närmare detaljer gällande laget, men just nu finns det ett flertal spelare som står utan lag. Vi har hans tidigare Optic-lagkamrater Adam "friberg" Friberg, Aleksi "allu" Jalli och Óscar "mixwell" Cañellas men även spelare som Jesse "zehN" Linjala och Christian "loWel" Garcia Antoran som kan vara potentiella lagkamrater till Tarn. Utöver dessa finns majorvinnarna Richard "Xizt" Landström och Bektiyar "fitch" Bahytov bland de som inte spelar aktivt i nuläget.

Han uppmanar intresserade organisationer att höra av sig till honom
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..