×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Bekräftat: Faceit arrangerar nästa CS:GO-major i London

4
Det ryktades om det redan under tiden som Eleague Major Boston pågick, men nu är det alltså klart. Den brittiska arrangören Faceit får chansen att arrangera sin första majorturnering i Counter-Strike: Global Offensive.
Beskedet innebär samtidigt att Valve lägger till ett nytt land över listan av länder som stått värdar för en majorturnering, nämligen Storbritannien. Den delen av majorturneringen som spelas inför publik sträcker sig mellan 20-23 september och tar plats i SSE Arena, som ligger i London-stadsdelen Wembley. Klassisk sportmark som även stått värd för olika turneringsfinaler arrangerade av just Faceit.

Turneringen i London, som blir 2018 års andra majorturnering, kommer precis som Eleague Major Boston att ha plats för hela 24 stycken lag. Det betyder att det nya formatet med "New Challengers Stage", "New Legends Stage" och "New Champions Stage" kommer att återvända. I slutändan är detta glada nyheter för alla CS:GO-intresserade britter, som inte har så många sportsliga framgångar att glädjas åt. Däremot är det ett riktigt dråpslag mot de svenska fans som hade hoppats att Dreamhack Masters Stockholm, som avgörs i månadsskiftet augusti/september, skulle tilldelas majorstatus.

"Legends"-lag under Faceit Major London

Cloud9 (Regerande mästare)
Faze Clan
Natus Vincere
SK Gaming
Mousesports
Quantum Bellator Fire
G2 Esports
Fnatic
Beslutet offentliggjordes genom en video
Youtube

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..