×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

refrezh skriver på för Fragsters

1
Fragsters har kontrakterat Ismail "refrezh" Ali efter en tre månaders lång provperiod med laget. Nyheterna kommer kort efter att Ali hjälpt laget till en plats i ECS Season 5 Challenger Cup.
Efter ungefär tre månaders provperiod har Fragsters beslutat sig för att kontraktera Ismail "refrezh" Ali. Han ersatte Simon "snedker" Snedker i december förra året och har sedan dess hjälpt laget genom två kvalomgångar för att säkra en plats i ECS Season 5 Challengers Cup.

Lagledaren Nicolai "torben" Amorim menar att han blivit positivt överraskad av Alis spelstil. Detta eftersom hans spelstil beror mycket på tålamod vilket har lyckats hålla resten av laget på banan i svåra situationer. Just nu ligger laget på en fjärdeplats i ESEA Mountain Dew League med fem vinster och tre förluster, om laget kan upprätthålla detta fram tills säsongen avslutas återstår att se.


Organisationen hoppas att Ali han hjälpa laget till topp 30 i världen
Twitter
Enligt Amorim har laget Alis tid i Tricked Esport att tacka för tålamodet
hltv.org

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..