×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Immortals kontrakterar lurppis som General Manager för CS:GO

2
Tomi "Lurppis" Kovanen har skrivit på för Immortals, för att ha övergripande ansvar för deras CS:GO-division. Den finska profilen kommer att flytta till Los Angeles, USA, näst månad för sin nya position.
Under gårdagskvällen offentliggjorde Immortals att de plockat upp Tomi "Lurppis" Kovanen som manager för Counter-Strike: Global Offensive. Den finska profilen spelade på en professionell nivå under 1.6-tiden i bland annat Roccat och Evil Geniuses, men har sedan sin pensionering satsat på en karriär som analytiker och skribent. Han är bland annat krönikör på vår systersajt, Fragbite.com.

Immortals har varit utan ett CS-lag sedan de släppte sin brasilianska femma i december, som följd av bristande resultat. Efter att det stod klart att organisationen är intresserade av att köpa varumärket "Made In Brazil" har ryktena kring organisationen florerat. De senaste ryktena menar att den nordamerikanska organisationen ska vara intresserade av den nuvarande SK Gaming-femman, då deras kontrakt löper ut i sommar.


Marcelo "coldzera" David har tidigare varit i taket med Kovanen, vilket lett till bland annat en blockering
Twitter
Den finska profilen kommer att flytta till USA inom kort
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..