×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Astralis och SK Gaming vidare till slutspel i Kiev — så spelas sista gruppspelsdagen

1
Dagens två sista matcher slutade med vinst till SK Gaming och Astralis, som båda avancerat till Starseries i-League-slutspelet. Natus Vincere föll platt mot SK Gaming och Astralis vann det danska derbyt över Heroic, båda lagen vann med 2-0 i kartor.
Starseries i-League CS:GO Season 4 bjöd på danskt derby i kvällens näst sista match när Astralis ställdes mot Heroic, en match som började på Overpass. Astralis tog en tidig ledning, men en 1vs2-clutch från Ruben "RUBINO" Villarroel gav Heroic andrum nog att samla på sig ett antal rundor. Därefter var inget lag säkert då bådas ekonomier dippade och rundorna gick åt båda håll. Vid halvtid ledde dock den heldanska femman i Astralis med 8-7. Laget valde att sätta ner foten i andra halvan och, tack vare bra spel från både Lukas "gla1ve" Rossander och Peter "dupreeh" Rasmussen, kunde de snart stänga kartan med 16-11.

Heroics kartval var Nuke, en karta som nyligen gjorts om rejält och har inte varit ett populärt kartval bland proffsen under evenemangets gång. Astralis visade dock att de tagit en extra titt på förändringarna och de tog en stor ledning under första halvlek som anfallare. Marco "Snappi" Pfeiffer fick fyra frags för att säkra en tredje runda till sitt lag, men det var inte nog då både Rothmann och Andreas "Xyp9x" Højsleth clutchade sitt lag till ledning med 11-4. Nästa halva fanns det inte mycket att säga om då Rossanders lag fullkomligt körde över landsmännen i Heroic och kunde stänga kartan med 16-4 för att säkra en slutspelsplats.


Dagens sista match började på Cobblestone där Natus Vincere tog sig an de brasilianska giganterna i SK Gaming. Det började bra för Na'vi när de tog ledningen med 6-1 som försvarare, men det hela vände när Marcelo "coldzera" David fick chansen att clutcha sitt lag in i matchen och de avslutade halvan med 8-7. Efter sidbytet tagit plats gick rundorna fram och tillbaka, tills SK fick fotfäste vilket snart gav dem chansen att stänga kartan med 16-12.

Även Inferno började bra för CIS-laget när de tog ledningen på 3-1, men ett flertal misstag gjorde att SK snart kunde ta över ledningen. När Na'vi väl fick kontroll över sin ekonomi föll de platt i ett 5vs3-läge vilket snart gjorde att deras motståndare kunde avsluta den första halvan med 9-6. Gabriel "FalleN" Toledo och hans lagkamrater säkrade kartans andra pistolrunda och byggde vidare på vinsten för att stänga kartan med 16-7.


Arrangörerna avslutade dagens sändning med att lotta vilka av de återstående lagen som kommer att möta vilka under morgondagen. Då många av lagen redan mött varandra tidigare under turneringens gång tvingades dock lottingen justeras. Morgondagens matcher kommer att bestämma vilka tre lag som säkrar de sista slutspelsplatserna.


Artikelbild: Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..