×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Virtus.pro och Tyloo åker ut ur Starseries — Cloud9 och Renegades vidare

1
Cloud9 och Renegades lever vidare i Kiev, Ukraina, efter att de slagit ut Virtus.pro respektive Tyloo ur Starseries i-League CS:GO Season 4. Båda matcherna gick bara till två av tre kartor.
I dagens första match ställdes Cloud9 mot Virtus.pro i jakten på en fortsatt plats i turneringen. Den första kartan som spelades var Mirage där de regerande majormästarna fick en bra start som försvarare. Vid halvtid stod det 10-5 till den nordamerikanska sidan. De fortsatte sitt momentum in på andra kartan och det var först när Cloud9 nådde matchpunkt som Virtus.pro fick lite andrum, detta tack vare en clutchande Filip "NEO" Kubski. Men dessvärre kunde de inte bygga vidare på rundan och Cloud9 stängde kartan med 16-6.

Tarik "tarik" Celik och hans lagkamrater tog med sig sitt momentum in på Train, där de tog en ännu större ledning. När det var dags för sidbyte ledde Cloud9 med 12-3, vilket gjorde att det inte tog lång tid innan de kunde stänga kartan med 16-3.


I nästa match ställdes Renegades mot TyLoo där Joakim "jkaem" Myrbostad storspelade för det australiska laget på Mirage. Vid halvtid ledde Renegades dock bara med tre rundor tack vare att Hansel "BnTeT" Ferdinand och Kevin "xccurate" Susanto lyckats clutcha i kartans första rundor. Renegades fortsatte att plocka rundor in på andra halvan och de kunde snart stänga kartan med massiva 16-6.

På Cobblestone fick Tyloo ett bättre fotfäste från start. Trots detta kom Renegades tillbaka genom att både Noah "Nifty" Francis och Karlo "USTILO" Pivac clutchade 1vs2 i rundor efter varandra. Renegades momentum fortsatte enda fram till halvtid och även efter sidbytet. När det stod 14-4 började Tyloo ett försök till comeback, men det gick inte hela vägen innan Renegades stängde kartan med 16-13.



Artikelbild: Starladder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..